За лаштунками Comic Con Ukraine: як зірки «Гаррі Поттера» та «Гри престолів» проводили час у Києві

Наталія Тена на Comic Con Ukraine
Ми дізналися, як зіркові гості Comic Con Ukraine 2021 розважалися у свій вільний час, перебуваючи в Києві.

Ми звикли брати інтерв’ю у зірок та публічних людей на таких масштабних фестивалях, як Comic Con Ukraine. Проте одну таку подію роблять сотні людей, які виконують найрізноманітніші ролі. Наприклад, є супроводжуючі старгестів, які розв'язують усі питання, пов’язані з перебуванням артистів на події. Вони займаються супроводом зірок та логістичними питаннями 24/7, доки артисти перебувають на події. Ці люди у подробицях знають, як зірки проводять свій вільний час у місті. Ми вирішили розпитати супроводжуючих Марка Дакаскоса (актор, відомий за ролями у фільмах «Американський самурай», «Тільки найсильніші» та іншими) та Наталію Тену (акторка, що грала у «Гаррі Поттері» та «Грі престолів») про деталі перебування артистів у Києві.

Читайте также

Comic Con Ukraine 2021 посетили мировые кинозвезды Марк Дакаскос, Наталия Тена и Анна Шаффер

Comic Con Ukraine 2021 посетили мировые кинозвезды Марк Дакаскос, Наталия Тена и Анна Шаффер

Платье звезды сериала «Корона» Эммы Коррин стало самым обсуждаемым на премии «Эмми-2021»

Платье звезды сериала «Корона» Эммы Коррин стало самым обсуждаемым на премии «Эмми-2021»

Comic Con Ukraine 2021: Марк Дакаскос

  • Світлана, супроводжуюча Марка Дакаскоса:

Марк був в Україні два з половиною дні. Він прилетів з Будапешта в суботу ввечері й одразу хотів посмакувати щось з української кухні. Актор приїхав втрьох зі своїми синами, Макоа та Капоно, вони спробували борщ, сало, вареники. Українська кухня їм напрочуд сподобалась, навіть не було такого, щоб якісь поєднання смаків їм здавались дивними. Та загалом їм в Україні сподобалось багато чого.

Марк Дакаскос уже був у Києві, але дещо він бачив вперше. Ми були на Софійській площі, гуляли біля Михайлівського собору, по Володимирській гірці, спускалися навіть в метро, їздили з Хрещатика до Арсенальної, на найглибшу станцію метро у світі. Також подивилися Києво-Печерську Лавру та Kyiv Food Market. В актора щільний графік, тому побачити усі цікаві місця не вийшло. Проте все, що бачив Марк, йому дуже сподобалось. Зокрема, він оцінив те, що в Києві зручно бути пішоходом та гуляти по центру пішки. Там, звідки він, люди всюди їздять на машинах. А тут можна пройти 20 км за день і не помітити. Ми з Марком гуляли пішки, заходили також на Алею Небесної Сотні. Йому було цікаво дізнатись історію та що тут відбувалося. Проте Марк — аполітична людина, він обходить питання політики.

Comic Con Ukraine 2021: Марк Дакаскос

Якщо говорити про мої враження від Марка, то він склав враження мудрої людини. Він — не лише «гора м’язів», яка знає східні єдиноборства, він — освічений та відкритий до спілкування. Ніякого пафосу. В перший день ми вечеряли разом з Анною Шаффер, Наталею Теною. Вони всі — дуже відкриті та комунікабельні люди. Коли до них хтось підходив попросити автограф чи фото, вони нікому не відмовляли. Майже скрізь люди впізнавали артиста, та часом питали мене, чи це справді Марк Дакаскос. Він же наживо зовсім інший, ніж на екрані. Коли ми їхали в метро, ми лише для фото зняли маски, бувши далеко від людей. А так він ходив у масці, в кепці, в такому образі навіть відому людину складно впізнати. Та на відкритому повітрі люди його впізнавали, підходили, питали, чи можна сфотографуватись, ми в центрі зустріли пару з Казахстану. Це як Том Круз, який нещодавно проїхався у київському метро, а не всі зрозуміли, хто це. Тяжко повірити своїм очам, коли ти бачиш зірку у буденному образі.

Сам Марк Дакаскос теж поділився своїми враженнями від України та Comic Con Ukraine у своєму інстаграмі:

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Mark Dacascos (@dacascosmark)

  • Оля, супроводжуюча Наталії Тени:

Наталія прилетіла до Києва суботнього вечора, ми зібрались ввечері на вечерю з родиною Марка Дакаскоса та Анною Шафер. Це була українська кухня, котлета по-київськи, холодець та інші локальні страви. Вечір пройшов чудово, усі лишились задоволені. Це вже другий приїзд Наталії до України, вона виступала зі своїм музичним гуртом Molotov Jukebox у 2016-му році на фестивалі Reapublica у Кам’янці-Подільському. Та тоді не було часу роздивитися столицю. Тому вже після Comic Con Ukraine, в понеділок, ми гуляли пустим містом. Акторка хотіла прогулятись пішки та побачити якомога більше міста. Ми ходили чи не по всіх визначних місцях Києва, вона любить досліджувати пішки незнайомі міста. Київ їй здався дуже приязним для туристів, всюди можна було прочитати англійською важливу інформацію. Наталія була приємно здивована, що всі люди, з якими вона зустрічалась у місті, говорили англійською. Їй дуже сподобався Софійський собор, зірка не могла повірити, що там представлені реальні фрески та ікони 11-го століття. Про це вона писала також у своєму інстаграмі:

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Natalia Tena (@nattenalady)

Акторці було цікаво зануритись в українську історію, щоб ліпше зрозуміти місце, в якому вона знаходиться. Вона ставила багато питань як про період незалежності, так і про часи Київської Русі. Її два дні підряд чекали прихильники біля готелю, аби попросити автографи та фото.

Comic Con Ukraine 2021: Наталія Тена

Київ у Наталії асоціюється з церквами та із золотом, оскільки багато де є золоті куполи. Хоч вона і не вірянка, місто її настільки вразило, що акторка і собі придбала маленьку іконку. Врешті, їй сподобались українські хустки, які їй видались схожими на іспанські. Акторка має іспанське коріння, тому знаходить референси до своєї рідної культури.

Взагалі Наталія проста, легка, цікава, дуже весела та відкрита до усього нового. Залишились найкращі враження від співпраці з нею.

Читайте также

Топ-10 лучших сериалов Netflix и не только: по мнению Насти Каменских

Топ-10 лучших сериалов Netflix и не только: по мнению Насти Каменских

Умер актер из «Секса в большом городе» Уилли Гарсон

Умер актер из «Секса в большом городе» Уилли Гарсон

Фото: Кирило Ємцов/ @noise_dust_and_scratch

Gena Viter
Предыдущий материал

Звездный бум: Владимир Остапчук, Павел Зибров, Анастасия Приходько в новой видеоработе Gena Viter

Ольга Горбачева
Следующий материал

Юмор на грани фола: Ольга Горбачева легла в хрустальный гроб и попрощалась с миром шоу-бизнеса

Новости партнеров